Reiki/Rumpuhoito

Reiki on turvallinen ja lempeä energiahoitomenetelmä, joka perustuu pitkälti japanilaisen tohtori Mikao Usuin uudelleen löytämään vanhaan luonnolliseen parantamisjärjestelmään. "Rei" tarkoittaa universaalia, maailmankaikkeuden energiaa ja "Ki" viittaa meissä kaikissa virtaavaan elämän voimaan.

Reikin tarkoitus on auttaa näitä energioita virtaamaan vapaasti, jolloin ihminen tuntee itsensä terveeksi, onnelliseksi ja hyvinvoivaksi. Reiki on täysin turvallista ja luonnollista, eikä se ole sidoksissa mihinkään uskontoon tai maailmankatsomukseen. Sitä kuvataan usein puhtaan energian lataamiseksi, jolloin kehon omat parantavat voimat lähtevät liikkeelle vaikuttaen positiivisesti sekä fyysisiin että henkisiin vaivoihin. Reikihoito tehdään joko hoitopöydällä tai lattialla patjan päällä.

Asiakas varustautuu hoitoon pukeutumalla mukaviin, rentoihin vaatteisiin. Reikihoidon aikana hoitaja käy läpi asiakkaan koko kehon, asettaen kätensä kevyesti aina hoidettavaan kohtaan tai hieman sen yläpuolelle. Hoidon aikana voit tuntea energian lämpönä ja hyvänolon tunteena tai muunlaisina kehon aistimuksina. Reikihoidossa kehon omat parantavat voimat vahvistuvat ja aktivoituvat. Hoidon tarkoituksena on voimistaa ja tasapainottaa koko kehoa ja elimistöä, sekä helpottaa stressiä ja tuoda iloa ja keveyttä elämään.

Rumpuhoidossa yhdistyy lempeä energiahoito ja rummun rentouttava ja mieltä tasapainottava sointi. Ihmiskeho on noin 70% vettä, rummun värähtely tuntuu omassa kehossa kun sen  nesteet värähtelevät rummun tahdissa. Näin hoito maadoittaa ja rentouttaa, rummun värehtely kulkeutuu syvälle kehoosi solutasolle ja auttaa sinua löytämään yhteyden itseesi. Rummun ääni muistuttaa sydämen tykytystä äidin kohdussa ennen syntymää  ja näin rauhoittaa kehoa ja mieltä.   Alkuperäiskansat ovat käyttäneet rumpuhoitoa jo tuhansia vuosia niin parantamiseen kuin erilaisiin seremoniohin ympäri maailmaa, ja myös Suomessa. Tervetuloa kokemaan rummun parantava ja eheyttevä voima!

Luo kotisivut ilmaiseksi!